Search:

Files (0)

 

Comments (5)

Viewing 5 of 5 comments: view all
Bra skrivet arbete. Jag visste inte (förrän föreläsningen) att det fanns vaccin mot vattkoppor.. Mitt förbättringsförslag är nog mer av "tycke och smak"-varianten: Rubriker (alt. tydligare styckeindelningar) skulle göra arbetet mer lättläst och det skulle vara lättare att söka fakta i det./ Marina Sandgren
Posted 08:55, 19 Dec 2013
Väldigt intressant länk till webbsidan om motstånd till vacciner, ska titta igenom den närmare då det är viktigt att kunna diskutera med föräldrar som tvekar eller är emot vacciner.
Posted 11:52, 19 Dec 2013
Jag visst inte heller att man kunde vaccinera sig mot vattkoppor innan föreläsningen.
Vad kostar det att vaccinera sig mot vattkoppor?
Ni har upprepat er om att vattkoppor är smittsamt, kanske flytta sista stycket till andra stycket i slutet så ni får alla smitta/risk på samlat ställe.
Har själv gjort misstaget att inte ha rubriker i vårt arbete och inser att det skulle förenkla om det fanns med.
Mycket intressant och bra skrivet. /Marina Gatu
Posted 21:02, 19 Dec 2013
Är det många i Sverige som vaccineras mot vattkoppor? Finns det nåt läkemedel som kan lindra klådan? Bra information i övrigt/ B-M Andersson
Posted 15:02, 20 Dec 2013
Intressant läsning och bra länkar! Jag visste inte heller att man kan vaccineras mot vattkoppor men det har kanske med att göra att vaccinet inte "marknadsförs" då det i nuläget framför allt är tänkt till en viss grupp av befolkningen? Skulle vara intressant att veta om de 300 barn som årligen behöver vårdas på sjukhus, om det är pga. komplikationer eller om det är under själv sjukdomen.
Posted 23:26, 28 Dec 2013
Viewing 5 of 5 comments: view all
You must login to post a comment.